Loading. Please wait...
search
contact

Cine suntem

Daca doresti sa ne cunoastem sau doar sa afli mai multe despre noi ne poti vizita si pe pagina de Facebook la @myeventphoto 

Daca doresti sa ne contactezi apasa aici

despre noi

Suntem doar noi doi si asa ne place, ne-am apucat de fotografie dintr-o dorinta arzatoare de a face lucruri frumoase si incet incet a devenit o pasiune careia ne dedicam zilnic si ne aduce satisfactii deosebite.

 

 

Am inceput cum se incepe, cu pozat de pisici, copilul cat cuprinde, frunze in parc sau cate o petrecere in aer liber, ne-am dus si pe la scoala ca sa ne asiguram ca suntem in directia cea buna, ne-am luat si aparat ca sa avem si fix si zoom si astfel am apucat pe drumul nostru spre faima si notorietate.

 

 

Niste aparate mai tarziu (imi place la nebunie sa le tot schimb, sotia imi spune ca am un sindrom din ala de se scrie prescurtat) ne-am facut si site ca sa dea lumea de noi.

 

 

Asa ca iata-ne in toata splendoarea, cu bune si cu rele, daca doresti sa ne cunosti, apasa pe buton (btw am pus foto cu noi sa se vada ca avem si aparate).

 

 

Facem poze de jos, de sus, cadre largi, cadre stranse, cu lumina, fara lumina, colorate sau nu, dupa cum se potriveste. Nu avem pachete, buchete, oferte sau bruschete, preferam ca in functie de nevoile tale sa stabilim punct de pornire (lucram cu materialul clientului).

 

 

Asa ca daca te mariti/insori, ai un botez dragut, vrei o poza la birou mai altfel, urci pe scena sau tii un discurs motivational, vrei un portret ca in reviste si vrei sa iti fim alaturi cauta “Cum dai de noi” pe site si apasa butonul.

show main info

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url