Loading. Please wait...
search
contact

Cine suntem

Daca doresti sa ne cunoastem sau doar sa afli mai multe despre noi ne poti vizita si pe pagina de Facebook la @myeventphoto 

Daca doresti sa ne contactezi apasa aici

despre noi

Ne-am apucat de fotografie dintr-o dorinta arzatoare de a face lucruri frumoase si incet incet a devenit o pasiune careia ne dedicam zilnic si ne aduce satisfactii deosebite.

 

 

Pe parcursul anilor,am modificat constant echipamentul, adaugand noi tipuri de servicii, astfel incat putem acoperi orice nevoie a viitorilor nostri clienti (blitz-uri de studio, rig auto pentru fotografierea dinamica a masinilor, filtre pentru expuneri lungi, timelapse, hyperlapse, etc).

 

 

Experienta noastra este in continua dezvoltare, dobandita in urma evenimentelor diverse: conferinte, concerte, petreceri corporate, fotografie in studio, automotive, nunti, botezuri, filmari si fotografie cu drona.

 

 

Va putem ajuta in alegerea si machetarea fotografiilor pentru producerea de albume si printuri la orice dimensiune.

 

 

Ne deplasam oriunde in tara si strainatate pentru acoperirea tuturor tipurilor de fotografie: making-of, behind the scene, trash the dress, fotografii long exposure, fotografie de studio, fotografie pentru reviste si articole, fotografie auto cu rig, fotografie si filmare auto cu drona.

 

 

Asa ca daca te mariti/insori, ai un botez dragut, vrei o poza la birou mai altfel, urci pe scena sau tii un discurs motivational, vrei un portret ca in reviste si vrei sa iti fim alaturi cauta sectiunea “Contact” pe site.

show main info

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url